cookies
Naše „cookies“ ti budú chutiť
Cookies na stránke Muziker slúžia na to, aby bola tvoja návšteva u nás vždy príjemným zážitkom. Odsúhlas využívanie všetkých cookies kliknutím na tlačidlo „Súhlasím“, alebo si v nastaveniach vyber len tie, na ktoré máš chuť. Viac informácií.
Súhlasím
Odmietnuť
Množstevná zľava

No Respect RR 150 g 15 mm B1-Slivka Dipované boilies

5
Dipované boilies s amino dipom rovnakej príchute. Zloženie dipovaného boilies je rovnaké ako u trvanlivých boilies, ale je naviac silno nasiaknuté amino dipom pre väčšiu účinosť a atraktivitu. Veľmi kvalitná zmes obohatená vysokým množstvom Robin...
Na sklade u dodávateľa, dostupné do 7 dní
Dodaciu dobu upresníme po objednaní u dodávateľa.
Na základe objednávky sa pokúsime tovar naskladniť a budeme ťa kontaktovať s termínom dodania. Ak nechceš čakať, pozri si alternatívne produkty (4).
4,85 € pri nákupe 2-2 ks
4,56 € pri nákupe 3 a viac ks
Dipované boilies No Respect RR 150 g 15 mm B1-Slivka Dipované boilies

No Respect RR 150 g 15 mm B1-Slivka Dipované boilies

5,79 €

Kód produktu: 215150401 | ID: 417206

No Respect RR 150 g 15 mm B1-Slivka Dipované boilies

Dipované boilies s amino dipom rovnakej príchute. Zloženie dipovaného boilies je rovnaké ako u trvanlivých boilies, ale je naviac silno nasiaknuté amino dipom pre väčšiu účinosť a atraktivitu. Veľmi kvalitná zmes obohatená vysokým množstvom Robin Redu. Kombinácia extraktov a pikantného korenia s jemnou vôňou ryby. Použiteľná na všetky typy vôd od skorého jara do zimy.

Hľadáte dipované boilies, po ktorom kapry šalejú? Dipované boilies No Respect Kimot team dáva kaprom presne to, čo potrebujú. Je silno predipované a veľmi atraktívne pre okamžité použitie. Je ideálne pre rybárov, ktorí chodia k vode na krátke vychádzky a chcú veľmi atraktívnu nástrahu na rýchle zábery.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príchuť


Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť

Priemer


Krajina

Navrhnuté v

Slovensko

Krajina pôvodu

Slovensko


Odporúčané príslušenstvo

Celkové hodnotenie založené na 1 používateľskej recenzii:

5