Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED

PAR reflektory | Kód produktu: BLACKPAR30X3W | ID: 335419

Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED

Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED

LED Par svetelný efekt spoločnosti Light4Me. Black Par 30X3W RGBA-UV predstavuje bodový svetelný efekt s jednoduchým ovládaním a priaznivou cenovou kategóriou. Zariadenie je vybavené 30 x 3 W LED diódami - červená, zelená, modrá, oranžová a UV svetlo. Svetlo prináša efekt striedania farieb, stmievanie farieb, automatický režim, ovládanie zvukom, statické farby a stroboskop.

Svetlo umožňuje umiestnenie na rovnom povrchu a umiestnenie na nosníkoch vďaka univerzálnej montážnej konzole. Pracuje s DMX protokolom, vrátane master/slave pripojeniu. Svetlo je ideálne pre kluby, Djov, menšie diskotéky a podobne.

  • Napájanie: AC100~240V, 50/60Hz
  • Spotreba energie: 90 W
  • Zdroj svetla: 30 x 3 W LED RGBA-UV (5v1)
  • Poistka: 3A
  • Režim: automatický, ovládanie zvukom, Master/Slave, DMX512
  • Rozmer: 195 x 220 x 100 mm
  • Hmotnosť: 0,5 kg
  • Farba: Black

Celkové hodnotenie založené na 1 používateľskej recenzii:

4,50

Vlastníte Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED alebo ste mali možnosť produkt používať?

Gergely D.

Kvalita vyhotovenia

Vlastnosti/Možnosti

Pomer cena/Kvalita

Celkový dojem

Dátum
14.01.2020

Kialakítás minősége: azért négy csillag, mert egy műanyag doboznak nem adok öt csillagot, de mivel volt már a kezemben más kínai gyártmány, ezért azt tudom mondani, hogy ahhoz képest bőven korrekt, árához képest meglepően igényes. Ventilátorhang van, nem túl zavaró. Gombok, kijelző is korrektebb, mint a többi kínai "ocó" áru. Tulajdonságok: NEM 90 WATT a felvett teljesítménye!!! Nem felel meg a specifikációnak... 47-50 watt... egy másiké 44-45 watt... Mértem... Ezért nem az öt csillag, ha megfelelő teljesítmény lenne ráírva, megadnám. Minőségi termékeknél tapasztalataim szerint 10-20%-kal szokott csak kevesebb lenni, itt ez sokkal több! Ezt sosem értem, hogy miért nem lehet ráírni a valósat... Viszont szépek a színek és elég fényes. Van az a határ, amikor azt mondom, hogy visszaküldöm, mert nem tudja azt, amit ígér, de ezt nem. Meglepetés távirányító is van hozzá (ráadás meglepetésként elemmel!), tudni kell, hogy szemből érdemes próbálgatni, néhány méterig néztem, úgy még fogja. Táv hasznos, ha nem vezérlőre van kötve, könnyebb kezelni így. Egyelőre ennyi, DMX vezérlőre még nem kötöttem rá. Ár/érték arány: ezért az árért ez a fényesség, minőség és kialakítás minősége teljesen korrekt! Sajnos lengyelül nem tudok, ezért a "használati útmutatója" (Instrukcja obslugi) számomra használhatatlan, mondjuk a DMX csatornakiosztást google fordítóval megnéztem... Nem lenne rossz legalább egy angol nyelvű... Összbenyomás: összességében féltem, hogy mit fogok kapni, de kellemesen csalódtam. Hamarabb veszek még ilyet, mint rendelek "ocó"-t külföldről, ami - szintén tapasztalat - a negyedét tudja teljesítményben, mint ami rá van írva és valós garancia sincs hozzá. Összességében elégedett vagyok. Rendeltem még kettőt, amíg csak ennyibe kerül... ;)

© 2004-2020 Muziker | Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED
Logo muziker
Nezmeškaj super akcie. Aktivuj si notifikácie!
Zapnúť